Плащане

С цел да ти предложим максимална сигурност и комфорт при пазаруване, можеш да заплатиш поръчания артикул чрез наложен платеж – в този случай стойността на поръчката се заплаща в брой, директно на куриера в момента на доставка. Разходите за застраховка на пратката и съставянето на наложен платеж се поемат от LaSpeciale.bg

За твое удобство ти предлагаме още възможности да платиш чрез:

  • Банково плащане– в случай, че ползваш услугата активно банкиране или имаш в  близост банков клон на разположение, можеш да преведеш сумата за поръчката  директно по нашата банкова сметка.
  • Еpay, Easypay– можеш да заплатиш стойността на поръчката директно от своята  микросметка в Epay или от всеки един офис на Easypay в страната.
  • Дебитна или кредитна карта– в случай, че желаеш да направиш плащането с твоята  карта, на твое разположение предоставяме най – сигурната система за онлайн и мобилни  плащания – Paypal.

Можеш да избереш предпочитания метод за плащане при финализиране на твоята поръчка.

  • Наложен платеж – платета вашата поръчка на куриер при получаването на пратката.

 

 

 

Доставка

Продукти, закупени от нас се доставят до всяка точка на света. За територията на страната стойността на доставката е 3 лв., а за чужбина е съгласно тарифния план на съответната куриерска компания.

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди директно до твоя дом или офис, на посочения адрес. Пратката е застрахована, като застраховката е за наша сметка. Срокът за доставка на поръчката за територията на Република България е до 3 работни дни, считано от датата на потвърждаването й.

Продуктите, изработени по индивидуална поръчка, имат срок на доставка, който се определя конкретно във всеки случай в зависимост от спецификите на продукта и времето, необходимо за изработването му.

Онлайн магазин laspeciale.bg си запазва правото да променя срока на доставка на продуктите, предлагани в настоящия сайт, ако и когато това е свързано с независещи от нас причини.

Моля, прочети внимателно:

  • Доставка се извършва само след потвърждение на поръчката от твоя страна;
  • Доставката се извършва с куриер от 9.00 ч. до 17.30 ч.;
  • Доставки не се извършват в неделя и официални празници;
  • В събота доставките се извършват до обяд.