След 18 години зад кулисите на модния бранш, настъпи моментът да излезем на светло и да се срещнем лице в лице с вас. Години наред La Speciale създава разпознаваемия стил на съвременната градска жена с модерен силует, синоним на сексапил и интелигентно излъчване. Безпогрешно ще разпознаете линията на дрехите ни – елегантна, но и екстравагантна, женствена, но и в хармония с тенденциите, за деня и за вечерта, за ежедневието, но и за специални поводи.

Всяка различна и свежа визия, след която обръщате поглед на улицата, вероятно е създадена в ателието на нашия бранд. Подписът на La Speciale е разпознаваем в повечето рокли, панталони, туники, ризи… и във всяка дреха от гардероба на градското момиче.

Дрехи с модерен силует, но лесни за носене и за комбинация в различни стилни визии – всяка нова колекция е все по-вълнуваща. Това е причината да покажем лицето на La Speciale и да ви улесним в намирането на собствения ви стил.

Ние сме тук за вас – познавате добре La Speciale, знаете и къде да ни откриете. Очаквайте нова колекция всеки сезон. Целта ни е да ви улесним с нови колекции всеки сезон.

Локация: La Speciale се намира в гр. Пловдив, ул „Криволак“ 2 / +359 899 996980

Освен в представителния магазин, всички наши клиенти скоро може да пазаруват и в онлайн магазина. Очаквайте новини за официалния му старт.”